Despre noi

Sindicalisti a venit vremaea sa depasim statutul de copii cuminti si ascultatori !!!!

Despre noi sunt multe de spus dar vreau sa fac un rezumat.

SUNTEM TINERI , DESCHISI LA NOU SI LA COLABORARI INTRE STRUCTURILE DIN CARE FACEM PARTE , DORNICI DE A INVATA SI DE A TRANSMITE INFORMATIILE PRIMITE MAI DEPARTE .

Ne dorim ca aceasta „ACADEMIE SINDICALA „sa poata desfasura o activitate educationala pentru toti reprezentantii sindicali si pentru acest lucru derulam colaborari cu structurile sindicale nationale dar si cu structuri externe .

6 răspunsuri la Despre noi

 1. Nicolae Magdalena zice:

  hai sa nu mai mimam miscare sindicala,hai sa fim puternici si destepti,ne-am saturat sa fim saraci si cinstiti…..

 2. sanduromeo zice:

  Dragii mei prieteni nu am mai comentat de mult aici dar a venit momentul sa o fac , din cite vedeti suntem iar la televizor .
  Acesti oameni care se cred mari politicieni incearca sa ne faca praf ,vor sa distruga ce a mai ramas liber in tara asta ,vor sa inchida gura celor care au curaj sa ceara drepturi anulate si suspendate chiar daca aceste lucruri sunt ilegale si imorale .Nu vor sa mai vorbim despre furaciunile pe care le fac zilnic si despre starea de saracie in care ne-au adus.
  Cred ca este momentul sa nu mai credem tot ce spun acesti indivizi si sa luam atitudine .
  JOS SCLAVIA DIN ROMANIA!!!!!!
  Cu drag pentru schimbul III

 3. sanduromeo zice:

  BUCURESTIUL A REUSIT SA SCHIMBE O STRUCTURA INVECHITA ,A FOST UN PAS IMPORTANT IN VIATA ORGANIZATIEI NOASTRE ,AVEM O STRUCTURA NOUA CU OAMENI TINERI IN CONDUCERE SI ASTA ESTE UN LUCRU CARE TREBUIE SA SE INTIMPLE IN TOATE ORGANIZATIILE NU MAI PUTEM ASTEPTA .
  VA DORESC SI VOUA SUCCES IN ACTIVITATE SI SA REUSITI CE AM FACUT NOI.

 4. Scriem despre sindicate si oameni pe http://www.fsanp.ro. Avem si informatie si opinie, daca e nevoie de ajutor va stam la dispozitie.

 5. Captain Morgan zice:

  motto-ul vostru e f. frumos numai ca nu vad legatura cu sindicatele… Adica voi spuneti ca popor = sindicate? Ce chestie populist socialista. Adica daca nu esti sindicalist nu esti parte a poporului? Sindicatele sunt organizatii care lupta pentru INTERESELE membrilor sai. Interesele membrilor sunt nu coincid neaparat cu interesele poporului roman sau ale Romaniei. Sunt strict INTERESELE membrilor.

 6. sanduromeo zice:

  Bine ai venit in mijlocul nostru, daca stam sa facem o analiza poate ai dreptate dar parerea mea este ca atita timp cit POPORUL nu participa la ce face sindicatul si exemple avem o multime ,MEMBRII sunt prioritari . Daca ne gindim la fatul ca tot ce se cistiga pe spatele SINDICATELOR este si pentru POPOR, cred ca POPORUL trebuie sa se gindeasca la atitudinea pe care o are .
  POPORUL moare de foame si nu se misca , SINDICATELE incearca sa resusciteze un sistem care se prabuseste sub NEPASARE ,INDOLENTA ,LIPSA DE RESPECT SI LIPSA DE REACTIE .
  Intrebarea este cit mai asteapta poporul ,cit mai sta si se uita pe geam la cei care au iesit in strada ,cit mai rabda de foame , cite sinucideri mai sunt necesare ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s