Dragi prieteni

Avind in vedere ca lucrurile nu se misca in directia pe care o vrem noi trebuie sa ne gindim ce este de facut. Trebuie sa vedem ce este mai bine pentru noi si cum sa facem ca lucrurile sa mearga in aceasta directie .

Cred ca trebuie sa ne promovam imaginea si sa facem in asa fel incit sa afle lumea  de noi . Daca stam in anonimat asa vom muri si este pacat ca ideea noastra este una buna .

Trimiteti adresa cunoscutilor vostri din sindicat !!!!

Despre sanduromeo

sindicalist cu pretentii
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Dragi prieteni

 1. irina zice:

  Dragi prieteni,ma gandesc cu nostalgie la anii 90.De ce?Eram toti entuziasti,dornici de nou,idealisti………………am ramas cu nostalgia.Suntem anesteziati de tot ce se intampla in jur.In loc sa luam atitudine,asteptam sa ne rezolve alti problemele. Haideti sa ne trezim! Haideti sa incercam sa avem incredere mai multa in noi,in prieteni.

 2. sanduromeo zice:

  Buna dimineata Irina ai dreptate nostalgia anilor 90 este prezenta dar pentru cei care nu isi dau seama suntem in 2010 spre sfirsit asa ca este important sa le aducem aminte ce avem de facut si ca trebuie sa traim astazi nu in trecut.

 3. irina zice:

  E revoltator cand auzi ca se fac restructurari. E revoltator cand auzi ca spitalele n-or sa-si mai permita sa trateze oameni bolnavi.Ce facem?Poate c-ar trebui sa mergem sa tratam pacienti pe strada,poate ca pacientilor le-a sosit timpul sa realizeze ca noi,sindicalisti din sanatate, nu cerem drepturi doar pentru noi.Bugetul sanatatii ii include si pe ei.Ce atitudine adoptam?Traim totusi in ANUL 2010,cum bine mi-a amintit un bun prieten.

 4. sanduromeo zice:

  Avind in vedere ce doreste maretul nostru guvern sa faca cu codul muncii ne putem astepta la magarii din partea lor ,vor sa ne transforme in sclavi ,asa ca sigla noastra incepe sa se apropie de adevar.Deci daca asta vrem, sa devenim sclavi asta ne ofera conducatorii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s